VECKA 51
Måndag-Fredag
11.00-13.30
Måndag:
Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingon
Alt: Bruna bönor med stekt fläsk
Tisdag:
Viltgryta med trattkantareller, enbär, potatispuré och gele
Onsdag:
Dansk fläskestek med rödkål, skysås, sockerstekt potatis och äppelmos
Torsdag:
STÄNGT
Fredag:
STÄNGT
Veckans Fisk:
Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör och gröna ärtor
Veckans Vegetarisk:
Chili ”sin” carne med friterad halloumi och örtcouscous
Veckans pasta:
Lasagne med aioli, rucola och picklad rödlök
Varmrätt inkl sallad, bröd och dryck 110,-
Veckans fisk eller vegetariska inkl. sallad, bröd och dryck 120;-
Dagens Soppa med bröd och dryck 90,-